Șnițelul, cel mai versatil preparat. „Cel vienez este făcut din vrăbioară de vită și necesită o atenție destul de importantă”

Vienez, parizian, bavarez sau japonez! Iar lista nu se termină aici, căci varietatea pare aproape infinită! Vorbim despre un preparat originar din Austria, care a devenit rapid o adevărată vedetă a bucătăriei internaționale: gustosul și versatilul șnițel. Aflat în topul preferințelor gurmanzilor, acest preparat are nenumărate feluri de gătire și prezentare.

Dana Luțu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Șnițelul vienez este făcut din vrăbioară de vită și necesită o atenție destul de importantă”

VIDEO – Șnițelul, cel mai versatil preparat. „Cel vienez este făcut din vrăbioară de vită și necesită o atenție destul de importantă” – Stirile Kanal D

„Într-adevăr, avem aici o masă plină cu bunătăți și o varietate de șnițele, care arată foarte bine și au un miros ispititor.

Așadar, nu mai trebuie să mergeți în Viena pentru a gusta din șnițelul vienez și nici să faceți o călătorie tocmai până în Germania pentru a vă bucura de șnițelul gigant. Rămâneți în România, scutiți banii de călătorie și aveți grijă pentru că aici este un gust autentic. Mai multe informații ne va oferi Dana Firan. Câte feluri de șnițele avem aici?”

Dana Firan, manager restaurant: „Avem o multitudine de feluri de șnițele.Avem peste 30 de feluri din curcan, din porc, de pui. Bineînțeles, vienezul care este din vrăbioară de vită. Aici avem un șnițel de curcan, care să se numește șnițel Viena Art cu multă proteină. Avem pentru vegetarieni: șnițel din ciuperci de vânătă, șnițel din dovlecei.”